Werkwijze

Let's meet

Na het ontvangen van uw bericht maak ik telefonisch een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen. Zo kunnen we bekijken of er een klik is voor een goede samenwerking, en wat de mogelijkheden zijn om u verder te helpen. 

VA Patricia van Dreumel
Patricia van Dreumel

Offer you can't refuse

Na het kennismakingsgesprek maak ik een voorstel voor onze samenwerking. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u voor VA Patricia kiest

We're going to start

We beginnen aan onze samenwerking. U kunt eindelijk de taken uitbesteden waar u geen plezier in heeft. 

VA Patricia v Dreumel

Wat anderen zeggen over mij:

Patricia heb ik leren kennen als management assistent, op het hoofdkantoor van Ziut, waar ik als manager inkoop werkzaam was. Ik heb haar destijds ervaren als kundig, accuraat, hulpvaardig, gedreven en professioneel. In haar ondersteunende rol vanuit een algemeen secretariaat was Patricia destijds een zeer betrouwbare collega, die vakkundig haar verantwoordelijkheden invulde en gevraagd en ongevraagd adviseerde en hielp. Kortom: warm aanbevolen als Virtual Assistant, mooi initiatief in deze Corona- proof tijd!
Jan Croes
Inkoper Van Gelder Verkeerstechniek B.V.
5/5
Ik heb Patricia leren kennen als een enthousiaste, pro actieve dame en altijd bereid om iets extra te doen. Daarnaast is Patricia een betrouwbare, sociale en fijne collega geweest en kwam ze altijd met een grote glimlach op kantoor!
Tessa Wijnand
Project secretaresse
5/5

Wordt u hier enthousiast van en ziet u een samenwerking zitten? Stuur mij een bericht!